Hitro iskanje

PIPERCROSS filtri

PIPERCROSS filtri


Pipercross logo
Glavni razlogi zakaj bi izbrali Pipercross zračne filtre so:

Več moči
Dokazana večja moč po določenem času uporabe
Zaščita motorja
Filtri zračijo dlje kot konkurenčni filtri
Filter za življenje
Preprosto pranje in ponovna uporaba
Široko področje uporabe
Nenehen razvoj za nova motorna kolesa
Športna zgodovina
Uporabljajo jih najboljše svetovne ekipe v moto športuPodjetje

Pipercross company
Pipercross izdeluje visoko zmogljive zračne filter za športni motociklizem in običajen trg že skoraj 30 let. S sedežem v Northamptnu, Anglija, je Pipercross nastanjen v državi, kjer so prisotna tudi nekatera največja imena v oblikovanju in izdelovanju motornih koles na svetu.

V 30 letih delovanja so njihovi visoko zmogljivi filtri pomagali mnogim dirkalnim moštvom zmagati v pomembnih prvenstvih Anglije, Evrope, pravzaprav na svetovnem odru. Rezultati razvoja skupnega delovanja z moštvi so jim omogočili izdelavo nekaterih tehnološko najbolj naprednih filtrov na trgu.

Pipercross je rastoče podjetje z težnjo po uspehu. Nenehno si prizadevajo okvir oblike zračnih filtrov narediti najboljši, tako z vidika zmogljivosti kot učinkovitosti. Po 25 letih težkega dela in inovacij je Pipercross sedaj in vedno bo najmodernejši v obliki za motorna kolesa in tehnologiji.


Tehnologija

Pipercross
Zakaj uporabiti zračni filter iz pene?
Pipercross zračni filtri so vedno boljši od papirnih in bombažnih konkurenčnih filtrov, pri dobavi zraka motorju – tudi ko so umazani! Zahvala gre uporabi več laminatne sestave pri vsakem Pipercross zmogljivem zračnem filtru. Sloji različno porozne pene delujejo skladno pri lovljenju različnih delcev prahu in umazanije.Dokazani rezultati

Skozi intenzivne raziskave in testiranje z uporabo testa SAE J726c zračnega čiščenja je Pipercross razvil najustreznejšo kombinacijo občutljivosti na gostoto in debelino vsake plasti v zračnem filtru.

Kjer so Pipercross filtri impregnirani z dodatkom na odpornost pred umazanijo, je učinkovitost filtriranja izboljšana ker dodatek pomaga peni, da nabrekne in odpre pore, obenem pa zagotavlja lepljiv premaz, ki zadržuje umazanijo. Ta večja kapaciteta zadrževanja umazanije se odraža v daljših intervalih servisiranja motorja, kar vam prihrani čas in denar.

Pipercross zmogljivi zračni filtri so tudi testirani na zunanjih najsodobnejših Dynamometrih in rezultati govorijo sami zase. Na grafih spodaj lahko vidite primerjavo med konjskimi močmi in navorom glede na standardne zračne filter in sistemom zajemanja zraka.
pipercross


Zmogljivostne prednosti

PipercrossOblikovano tako, da drastično poveča pritok zraka v primerjavi z standardnim papirnem zračnim filtrom medtem ko še vedno zagotavlja najvišjo raven zaščite motorja. Pipercross zračni filter za motorno kolo je prvi in edini filter, ki ga boste kupili za vaše motorno kolo.

Pipercross zračni filtri so bili nenehno testirani glede na različne nastavitve motornega kolesa in rezultati govorijo sami zase. Povečanje tako v moči kot navoru, brez nastavitev dotoka goriva. Vse zmogljivosti pridobljene preprosto – samo zamenjate zračni filter.


Zračni filtri za tekmovalne namene

Samo Pipercross ponuja linijo zračnih filtrov, izdelanih samo za tekmovalne namene. Karakteristike, ki povečajo pretok zraka in zmogljivost. Nastavitve dotoka goriva so potrebne, da izkoristite prednosti povečanega pretoka zraka in da preprečite poškodbe na motorju.

Groba zunanja plast
Zadrži večje razbitine in ojača pretok zraka, ki prehaja na notranjo plast filtra. Privzdignjena VortexTM površina zagotavlja večjo površino pri zajemu zraka.

Fina notranja plast
Filtrira preostale delce prahu iz zraka do velikosti 5-mikronov, ostane samo čist zrak za vhod v motor


Pipercross podpora dirkanju

Pipercross race support
Zahvaljujoč skoraj 30 letni tradiciji izdelovanja zmogljivih dirkalnih zračnih filtrov, je Pipercross ponosen, da je del uspehov vodilnih voznikov in moštev v svetu motorističnih tekmovanj. Danes Pipercross dobavlja zračne filter uspešnim moštvom v Superbike, Supersport in Superstock prvenstvih. Ta moštva so Rizla Suzuki, SMT Honda, MSS Kawasaki, Jentin Yamaha (British SBK), Copan Racing, PNWRiders Racing (American Superstock) in podobni. Pipercross je tudi partner Triumph Triple Challenge.

Doživljenska garancija

Pipercross lifetime warrantyVsak Pipercross zmogljivostni zračni filter vsebuje omejeno doživljensko garancijo proti napakam proizvajalca. Pipercross filtri so pralni in kot taki ne obremenjujejo okolja in vaše denarnice!

Za več informacij kliknite na:

Dokazani rezultati

Katalog izdelkov

Iskanje glede na motor

WE WILL PROSECUTE ALL INTERNET THEFT OF OUR COPYRIGHTED MATERIAL. DO NOT COPY OUR CONTENT.