Hitro iskanje

JT verižniki - zobniki

JT verižniki - zobniki

Podjetje

JT logo
Tovarna verižnikov za motorna kolesa JT, je danes največja in najnaprednejša na svetu. Popolnoma je opremljena z visoko natančnimi stroji, vključujoč najnovejše CNC računalniško vodene stroje za oblikovanje in računalniško vodene CNC stroje za rezanje kovine. JT proizvaja kompleten asortiman verižnikov za zamenjavo, kot standardne OEM verižnike.


Tehnologija

JT technology
Bistvo visoko kvalitetnih verižnikov je v zelo natančni izdelavi in neoporečni kvaliteti materiala. Preko natančne izdelave in z uporabo samo najboljše stopnje C45 High Carbon jekla za zadnje verižnike in SCM415 kromirane jeklene zlitine za sprednje verižnike, JT zagotavlja maksimalno obstojnost in učinkovitost za pogonske verige in verižnike.

JT proizvaja verižnike na pravi način, z rezkanjem, strojno obdelavo in vrtanjem. To je edini dokazan način za dosego dovoljene tolerance in najboljšega profila zob. Toplotno tretirani in ročno obdelani do popolnosti, vsi JT verižniki dosegajo ali presegajo najvišje možne kvalitetne standard postavljene v motoristični industriji. Vsak verižnik prestane do 25 izdelovalnih stopenj in 10 kontrol kvalitete, preden je pripravljen, da zapusti tovarno.Obseg in reference

JT oblikuje in proizvede 12 milijonov verižnikov na leto za vse znamke in modele motornih koles. Trenuten obseg je več kot 2500 tipov jekla ali 7075T6 aluminijaste zlitine in več predmetov združenih v dve ali več različnih zlitin za en ustrezen verižnik.

Z veliko zalogo izdelkov v JT distribucijskem centru v Londonu in Atlanti, pripravljenih za takojšno distribucijo in z mednarodno mrežo distributerjev v več kot 50 državah vam JT verižniki nudijo superiorno kvaliteto izdelkov in servis, ki ga ni moč presežti.

JT dirkanje

JT verižnike uporabljajo svetovne Cestne, Endurance in Motokros dirkalne ekipe. Vse temelji na odlični kvaliteti in širokem razponu prestavnega razmerja. JT verižniki nudijo oboje!


Sponsored Teams

JT racing
Hoegee Suzuki

JT racing
Trond Lervik Racing

JT racing
Anders "Petjo" Lilja Racing

JT racing
RT Motorsports Yamaha

JT racing
Benjan Racing


Za več informacij kliknite na:

Katalog izdelkov

Naročila zaključujemo

Pošta Slovenije: 16 ur 23 minut

Iskanje glede na motor

WE WILL PROSECUTE ALL INTERNET THEFT OF OUR COPYRIGHTED MATERIAL. DO NOT COPY OUR CONTENT.